2014-06-23 00:33:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ön túlságosan sokat dolgozik

Napi horoszkóp június 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy üzleti utazás jó pénzzel kecsegtet: semmiképp ne maradjon hát otthon! Igaz, a haszon még nem az a nagyságrendű, amiről álmodott, de már közelíti az elképzeléseit. A modora, a beszédje ma különösen megnyerő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy otthoni baleset akadályozhatja meg a mai napon, hogy a szokott időben útra induljon. Jobb lenne, ha ma nem venne a kezébe kalapácsot, de még a kávéfőző, vagy a körömolló is veszélyes fegyvernek bizonyulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Váratlanul pénz áll a házhoz, ami hozzásegítheti önt egy külföldi utazáshoz. A munkája miatt is kiküldhetik, ami váratlan új lehetőségeket teremthet az életében. Nem kell aggodalmaskodnia: minden szerencsésen fog sikerülni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rá kell ébrednie: az szenvedélyes szerelem és a megbízható kapcsolat sajnos nem ugyanaz a kategória. Van úgy, hogy egyik átalakulhat a másikba, de a langyosból sohase lesz forró. Legfeljebb fordítva történhet ez meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szorgalmasnak kell lennie, és kitartóan kell munkálkodnia, ha meg akarja tartani a jelenlegi pozícióját. A nap végére bizony nagyon elfáradhat. Pedig otthon is volna még mit csinálnia, mégis inkább csak pihenjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön túlságosan sokat dolgozik, ezért alig marad ideje a partnerkapcsolatra. Ha ráadásul nincs is senkije, akkor kézenfekvő a gondolat, hogy a munkatársai közül keressen egyet. Valakit már ki is szemelt magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az utóbbi időben sokat árthatott a bőrének: talán azzal, hogy nem használt megfelelő faktorszámú napozókrémet, és túlságosan sok időt töltött a tűző napon délelőtt tíz és délután három óra között. Legalább utólag kezelje a bőrét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha ön versenyszerűen sportol, és nagyon kimerültnek érzi magát energetikailag, akkor talán több friss gyümölcsöt, zöldséget kellene fogyasztania. Az egyoldalú táplálkozás ugyanis kimeríti a szervezetét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A baráti köre széles és színes, és most még további módja adódik arra, hogy bővítse azt. Olyasvalakivel is megismerkedhet ma, aki több is lehet az ön számára, mint pusztán barát. Persze, ha ön elkötelezett, legyen óvatos!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, hogy az alakja már nem az ideális, ráadásul folyton stresszeli is magát emiatt. Ideje valami komoly sportba kezdenie. Egyik barátja, vagy barátnője már jár valahová: ön miért is nem csatlakozik hozzá? Duplán jól járna.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A meleg, a napsütés és a szél egyaránt kiszáríthatják érzékeny bőrét. Ideje lenne beszereznie egy jó minőségű arckrémet, amely hidratálja és óvja is a bőrét a káros sugaraktól. Kérjen tanácsot a kozmetikusától, vagy barátnőjétől!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A napokban találkozhat valakivel, akivel egy csapásra egymásba szerethetnek. Ráadásul olyat érezhet, amit még soha: mintha lelke másik felét, élete párját találná meg. Ha a másik is hasonlóan érez, akkor ez igaz lehet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: